background

Bedrijfsverhuizingen

Professionele service, flexibel en voordelig!
X
100.000
Tevreden klanten gingen u voor
Grootste
Particuliere verhuizer van HEEL Nederland
4.7/5.0
Gemiddelde beoordeling, 2600+ reviews!

Bedrijfsverhuizingen

Als verhuisbedrijf verhuizen we wekelijks kantoren en bedrijfsruimtes van bedrijven. Planning en integriteit zijn een zakelijke verhuizing nog belangrijker dan bij particuliere verhuizingen. U wilt immers dat de verhuizing zo snel mogelijk wordt uitgevoerd en dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw bedrijfsgevoelige informatie. Is het daarnaast nodig om een verhuislift te huren, dan hebben wij deze ook tot onze beschikking. Student Verhuis Service biedt u deze verhuisservice waarin gewerkt wordt met een betrouwbare planning en zorgvuldig personeel. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw bedrijfsverhuizing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Student Verhuis Service!

Persoonlijke accountmanager voor uw zakelijke verhuizing

Elk bedrijf is anders. Bij een zakelijke verhuizing is het daarom belangrijk dat er specifiek gekeken wordt naar de wensen van de opdrachtgever. Hiervoor hebben wij een accountmanager die u persoonlijk en vakkundig kan ondersteunen bij het voorbereiden op uw verhuizing en kan hij er tevens voor zorgen dat u na de verhuizing voorzien wordt van de gehele service en aftersales die Student Verhuis Service  te bieden heeft. Voor de verhuizing zelf kijken wij samen met u naar wat uw bedrijf en personeel nodig heeft bij de verhuizing. Denk aan materiaal om in te pakken, ervaren ICT-ers die uw elektronica met de juiste zorg behandelen en vakmannen die samen met u de nieuwe bedrijfsruimte inrichten en de meubels verplaatsen en monteren.

Vrijblijvend offerte aanvragen
  • Persoonlijke accountmanager
  • Professionele service
  • Flexibel inzetbaar
Bedrijven die reeds gebruik van onze diensten hebben gemaakt:

Uw bedrijfsverhuizing volledig uit handen

Student Verhuis Service heeft een ruime ervaring met bedrijfsverhuizingen. Zo hebben we veel ervaring met het verhuizen van volledige kantoren inclusief werkplekken, archiefkasten en apparatuur, maar zijn we ook in staat om productieruimtes te verhuizen met zwaardere apparatuur. Dankzij onze professionele verhuismaterialen in combinatie met onze ervaring kunnen we uw bedrijfsverhuizing volledig voor u uit handen nemen.

Ook ontruiming behoort tot onze dienstverlening. Ontruimingen bieden wij zowel voor de private als voor de zakelijke markt aan. Wilt u bijvoorbeeld een gedeelte van uw inboedel niet meeverhuizen, dan kunnen wij dit voor u ontruimen en afvoeren.

Uw bedrijf verhuizen volgens plan

Bij een bedrijfsverhuizing is het belangrijk dat de verhuizing volgens planning wordt uitgevoerd. Klanten moeten worden ingelicht en ook leveranciers moeten op de hoogte zijn van de verhuizing van uw bedrijf. Bovendien is het belangrijk dat uw medewerkers niet te lang zonder werk zitten. Daarom is het belangrijk dat alles zo snel mogelijk operationeel is. Student Verhuis Service heeft veel ervaring met bedrijfsverhuizingen en kan planningen maken die realistisch zijn, maar bovendien ook snel uitgevoerd kunnen worden. Zo weet u exact waar u aan toe bent en gaat er zo min mogelijk tijd verloren met de verhuizing. De medewerkers kunnen dan weer snel aan de slag en de klanten kunnen worden verder geholpen.

Accuraat omgaan met kostbare tijd

Tijd is kostbaar binnen ieder bedrijf. Als manager of ondernemer wilt u graag dat uw medewerkers zolang mogelijk kunnen doorwerken en zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Tegelijkertijd wilt u dat uw nieuwe kantoor na de verhuizing volledig in orde is. Om dit te realiseren is het soms fijn om de bedrijfsverhuizing volledig of deels in het weekend uit te voeren. Student Verhuis Service biedt u deze flexibiliteit. Ook het uitvoeren van een zakelijke verhuizing in de avonden is voor onze verhuizers geen probleem. Dankzij deze flexibiliteit kunnen we u maatwerk oplossingen bieden met betrekking tot uw zakelijke verhuizing.

Verhuismateriaal

Student Verhuis Service is een professioneel verhuisbedrijf met gedreven medewerkers en modern materiaal. Denk hierbij onder andere aan verhuiswagens en verhuisliften, maar ook aan beschermingsmateriaal, verhuisdozen, steekwagens en andere benodigdheden om uw verhuizing in goede banen te leiden. Daarnaast kan het ook verstandig zijn om een verhuislift te huren. Onze verhuisliften maken uw zakelijke verhuizing nóg eenvoudiger en effectiever. De kans op schade aan kantoormateriaal neemt daardoor nog verder af.

Tijdelijke opslag

Gaat u verhuizen naar een kantoor waar u niet alle oude kantoor meubels mee naartoe wilt verhuizen? Dan kunt u deze meubels tijdelijk opslaan in een van onze loodsen zodat u in de tussentijd een definitieve oplossing kunt vinden voor uw overbodige kantoorartikelen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om na uw zakelijke verhuizing tijdelijke opslag bij ons af te nemen.

Vrijblijvend offerte aanvragen
  • Strakke planning, weinig oponthoud
  • Een eigen persoonlijke accountmanager
  • Professioneel verhuisbedrijf met veel ervaring in de zakelijke sector!

Werkzaam in het gehele land

Student Verhuis Service is als professioneel verhuisbedrijf actief in heel Nederland. Zo kunnen we u verhuizen van Hoofddorp naar Amsterdam, maar staan we ook voor u klaar wanneer u van het zuiden van het land wilt verhuizen naar de Randstad. De kosten van een zakelijke verhuizing zijn vanzelfsprekend lager wanneer de afstand tussen beide locaties beperkt is, maar als goedkoop verhuisbedrijf kunnen we vrijwel altijd een aantrekkelijke prijs overleggen bij zakelijke verhuizingen.

Bent u benieuwd wat uw bedrijfsverhuizing gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op of vul het aanvraagformulier in waarmee u de kosten van de verhuizing kunt berekenen. Na het invullen van het formulier krijgt u direct een indicatie van de verhuiskosten. Dezelfde dag ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor de bedrijfsverhuizing.

Goedkope zakelijke verhuizing

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat u verder kan helpen bij een goedkope, maar vooral vlotte en professionele bedrijfsverhuizing, dan kan Student Verhuis Service u verder helpen. Doordat wij al geruime ervaring hebben omtrent grootschalige en kleinschalige zakelijke verhuizingen kunnen wij ieder bedrijf goed op weg helpen en van dienst zijn. Onlangs verhuisden wij bij Blokker, maar ook bedrijven als Heineken, Tesla, Vice en de gemeente Amsterdam maakten al gebruik van onze zakelijke verhuisservice.

Met onze mix van jonge medewerkers in combinatie met ervaring, kunnen we uw bedrijf efficiënt verhuizen. De kosten van de verhuizing blijven daardoor gering en de daarmee kunnen we u een goedkope bedrijfsverhuizing aanbieden. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of maak gebruik van het aanvraagformulier.